Privacyverklaring

Jouw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring informeren wij je over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken, voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken, hoe je privacyrechten kunt uitoefenen en andere informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.



Wie zijn we?



ARX Groep Holding B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65441877 en is gesitueerd op de Joop Geesinkweg 851, 1114 AB in Amsterdam. ArxGroep is verantwoordelijk voor het verzamelen en het gebruik van jouw persoonlijke data zoals beschreven in dit privacybeleid.


Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt over dit beleid, neem dan contact met ons op via privacy@arxgroep.nl or +31 (0)85 273 59 82.  



Doeleinden



Wij verzamelen of gebruiken je persoonlijke informatie nooit voor andere doeleinden dan het doel dat wordt beschreven in dit privacybeleid, tenzij we vooraf je toestemming hebben gekregen.



Welke persoonsgegevens verzamelen wij?


Wij verwerken de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt via de website, bijvoorbeeld wanneer je het contactformulier invult of je inschrijft op onze nieuwsbrief. Het gaat hierbij onder andere om:

Persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer, emailadres, bedrijfsnaam, functie;

Interactiegegevens zoals IP-adres, surfgedrag op de websites, klikgedrag, locatiegegevens en cookie ID. 



Voor welke doeleinden verwerkt ArxGroep persoonsgegevens?

ArxGroep gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: 


• Als u een aanvraag plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres, bankrekeningnummer, telefoonnummer, geboortedatum en meterstanden alsmede betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Grondslag is toestemming en gerechtvaardigd belang.


• Om het bezoek bij ArxGroep zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.


• Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.


• Als u bij ArxGroep een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een secure server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.


• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.


• Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze site voorwaarden voldoen niet te publiceren.


• Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.



Bewaartermijn van je gegevens



Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de hierboven genoemde doeleinden. De bewaartermijn is afhankelijk van het doeleinden waarvoor de persoonsgegevens worden gebruikt. Nadat je persoonsgegevens niet meer noodzakelijk zijn, worden deze geanonimiseerd of verwijderd.



Verstrekking gegevens aan derden



ArxGroep verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. ArxGroep blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.



Cookies


ArxGroep gebruikt cookies om de website te personaliseren en gebruiksvriendelijker te maken. Cookies zijn kleine (tekst) bestanden die met pagina’s van websites worden meegestuurd en worden opgeslagen op je computer of smartphone om een volgend bezoek aan onze site mogelijk te maken. 


Als je je browser instellingen zo hebt ingesteld dat de opslag van cookies wordt voorkomen, kun je mogelijk sommige van onze functies of diensten op de site niet gebruiken. Als je meer wilt weten over cookies, lees dan onze cookieverklaring



Gegevens inzien, corrigeren of verwijderen


Je hebt het recht om:


Je gegevens in te zien;

Je gegevens te corrigeren;

Je gegevens te verwijderen;

Bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens;

Overdracht van je gegevens;

Verleende toestemming terug te trekken;

Een klacht in te dienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens. 



Wil je een van je rechten uitoefenen, neem dan contact met ons op via info@arxgroep.nl.


Veranderingen in de privacyverklaring


ArxGroep behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. We raden je aan deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.


Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt over deze verklaring, neem dan contact met ons op via privacy@arxgroep.nl.