Over ArxGroep


Met roots in de vastgoedsector weten we wat onze partners van ons verwachten.

Onze Kracht


Onze kracht bestaat uit het creëren van digitaal gemak voor de vastgoedsector en de consument. ArxGroep heeft zijn roots in de vastgoedwereld, is met zijn labels marktleider in aansluitservices voor expats, ontzorgt vastgoedspecialisten in Nederland en exploiteert online concepten. Creating Convenience. ArxGroep bestaat uit een groeiend team van specialisten die leveranciers, vastgoedspecialisten en consumenten samenbrengt door digitaal gemak te creëren. Zo brengen we vraag en aanbod samen. Van pioniers zijn we gegroeid naar bevlogen conceptontwikkelaars, een IT-bedrijf dat luistert naar zakelijke klanten en eindgebruikers. Laat ons ingewikkelde, tijdrovende processen omvormen naar eenvoudige, winstgevende (online)oplossingen.

 

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nog meer (digitaal) gemak te creëren.

Onze Roots


Met roots in de vastgoedmarkt onderscheiden we ons als ArxGroep met eenvoudige digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals, leveranciers en consumenten. Onze kracht bestaat uit de combinatie van onze vastgoedkennis met onze passie voor technologie. Zo creëren we digitaal gemak binnen de vastgoedketen. Niches vinden we fascinerend. We brengen leveranciers en consumenten op een eenvoudige manier samen. Binnen de vastgoedmarkt en daarbuiten. Ons team van specialisten is continu op zoek naar slimme technologie om ingewikkelde, tijdrovende processen om te vormen naar eenvoudige, winstgevende digitale oplossingen. Creating Digital Convenience. 

 

Onze IT-ontwikkelingen


We werken in een wereld die snel verandert. Wij bouwen en creëren zelf maar werken ook met verschillende specialisten aan een SaaS-oplossing voor onze klanten. Onze aanpak is gebaseerd op ondernemerschap en ervaring in het creëren van gemak. We zijn altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals blockchain en AI en zetten deze graag slim in. ArxGroep is een jong, commercieel, innovatief, multidisciplinair IT bedrijf dat vastgoedgerelateerde concepten ontwikkelt. Wij zien onszelf als een partij die bedenkt, uitwerkt, ontwikkelt en executeert. Kortom, we ontzorgen onze klanten en partners.