Onze Oplossingen


Oplossingen op maat voor vastgoedprofessionals, leveranciers en consumenten. 

DigitaliseringWe werken in een wereld die snel verandert, ook binnen de vastgoedbranche. Dit vraagt om oplossingen die meebewegen. En die blijven aansluiten bij de behoefte van zowel de consument, leverancier als de vastgoedprofessional. Bij ArxGroep zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en zetten deze graag slim in bij onze oplossingen. Daarbij vinden we het essentieel dat we compliant werken en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Zodat onze klanten hun voorsprong behouden.

 


E-Commerce Management


Business Process Management


Website en Portal Management

E-Commerce Management


Via onze portals bereiken wij consumenten binnen nichemarkten. We werken hierbij samen met leveranciers en vastgoedprofessionals. Eigenlijk dichten we het gat tussen de vraag van de consument, meestal aan de vastgoedprofessional, naar voorzieningen voor de woning en het aanbod van de leverancier. Hiermee bieden we de consument een aanbieding op maat afgestemd op specifieke wensen en koppelen we ze aan de juiste leverancier(s). Persoonsgegevens worden bij ons zorgvuldig verwerkt en zowel technisch als organisatorisch zijn we goed voorbereid op privacywetgeving, uiteraard zorgen we ervoor dat we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

De consument heeft snel de gewenste voorzieningen in de nieuwe woning met het juiste overzicht in zijn of haar ''mijn'' omgeving. De vastgoedprofessional levert een extra dienst en heeft volledig inzicht in zijn omgeving met betrekking tot de status van de verschillende aanvragen. Hij levert een full service oplossing aan de consument wordt ontlast en de leverancier heeft er een klant bij. Win-win-win. 

 

Lees meer.

 

Business Process Management


Elk verhuur- en verkoopproces bestaat uit meerdere documenten. Uit ervaring weten we dat elke vastgoedprofessional bij het uitwisselen hiervan, tegen veel onnodig e-mailverkeer en papieren rompslomp aanloopt. Wij digitaliseren het gehele proces van OTD tot factuur en zorgen dat de vastgoedpro het proces dirigeert. Alle betrokkenen kunnen uitgenodigd worden in ProPropertyDocs® en kunnen zodoende uniform, foutloos, transparant en bovenal compliant en veilig bijdragen. Van woning opname tot inspectie. Alle documentatie op 1 plek, volledig gekoppeld met het eigen CRM-pakket. 


Lees meer.

 

Website en Portal Management Met onze SmartHousing® oplossing is de vastgoedprofessional in staat om zijn vastgoed portfolio op zijn eigen website te verhuren of verkopen. De potentiele huurder of koper, kan het object op de website bekijken en online aan kopen of aan huren. Met ProPropertyChecks® kan de klant veilig online al zijn gegevens met de vastgoedprofessional delen en kan de potentiele huurder of koper gescreend worden. Hierna kan de transactie moeiteloos op afstand worden afgerond met behulp van onze ProPropertyDocs® software. De huurder kan alle documenten digitaal tekenen, een eerste betaling doen en er kan een afspraak worden ingepland om een inspectie uit te voeren met onze ProPropertyApp® Van nieuwbouw tot bestaande bouw, van verhuur tot verkoop. Moeiteloos van aanbod tot transactie. Lees meer.


Meer weten over onze oplossingen? Kijk op www.propropertypartners.com.