Win-win met Greenchoice en PartnerPete. Samen groene keuzes maken

Terug naar het overzicht

Een nieuwe woning betekent veel geregel voor jou als vastgoedpro en je klant. Prettig idee als je bij de sleuteloverdracht weet dat ook de belangrijkste aansluitingen en (nuts)voorzieningen snel en goed geregeld zijn. Samen met onze partners nemen we je graag deze zorg uit handen. Laat je klantgegevens met een gerust hart bij ons achter, wij zorgen voor het best passende aanbod en een tevreden klant. In onze blogs laten we je graag kennismaken met onze leveranciers, dit keer stellen we graag Greenchoice aan je voor.  


Samen groene keuzes maken

Al ruim 15 jaar loopt Greenchoice voorop bij het aanbieden van groene energie. Greenchoice’s toekomstvisie is dat duurzaamheid 100% vanzelfsprekend is: groene energie wordt dichtbij klanten opgewekt en dichtbij de duurzame bron gebruikt. Naast duurzaamheid is klanttevredenheid de belangrijkste pijler voor deze Rotterdamse organisatie. “Naast een duurzame energieoplossing vinden we klantbeleving, ook na afsluiten van het contract, erg belangrijk”, aldus Paulien Jeurissen Manager Sales Greenchoice. “Als klanten vragen hebben, krijgen ze direct iemand aan de lijn, we werken zonder keuzemenu. Onze medewerkers hebben de vrijheid klanten naar eigen inzicht zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Bijvoorbeeld over hoe ze zelf groene stroom kunnen opwekken. De combinatie van duurzame energie en klantfocus zorgt ervoor dat we een hoge aanbevelingsscore van onze klanten krijgen.”


Samenwerken met duurzaamste merk van Nederland

“Greenchoice is een inspirerende partner om mee samen te werken. We zijn trots op de samenwerking met deze organisatie die vooroploopt en staat voor duurzaamheid”, zegt William Zietse, Commercieel Directeur PartnerPete (ArxGroep). “Ze hebben niet voor niets mooie prijzen gewonnen zoals duurzaamste merk van Nederland in 2017.” Ook in 2018 jaar viel de groene club weer in de prijzen met een niet onverdienstelijke 3e prijs en deelde het podium met Tesla en Tony Chocolonely. 


Wat is écht groen

Greenchoice levert uitsluitend écht groene stroom. Zoveel mogelijk dichtbij duurzaam opgewekt uit natuurlijke bronnen: zon, wind, water en biomassa. Via de garantie van oorsprong kunnen klanten zien waar hun stroom vandaan komt. Paulien Jeurissen: “Alle stroom voor de particuliere markt komt uit Nederland. Doordat we nauw samenwerken met de opwekkers, weten we waar het vandaan komt en hoe het is opgewekt. Geen sjoemelstroom dus.”
 Met verschillende bosprojecten is de organisatie trotse vooroploper in het compenseren van het gasverbruik van klanten met bosgecompenseerd gas. Zo wordt de wereld steeds schoner. Paulien vervolgt: “het is onze grote ambitie een echt schonere wereld te krijgen door klanten evenveel duurzame energie op te laten wekken als ze gebruiken.”


Wat heeft de vastgoedprofessional aan deze samenwerking?

Als makelaar, relocator of andere vastgoedprofessional kun je je klant met een gerust hart aan dit team overdragen en toegevoegde waarde bieden. Bij de aansluiting, overstap en ook daarna is je klant in goede handen. Paulien: “PartnerPete zorgt voor een snelle, professionele aansluiting tegen het gunstigste tarief en regelt de commissie. Greenchoice levert een duurzame energieoplossing en zorgt ook na de aansluiting of overstap voor een tevreden klant. Die indien gewenst zelfs advies krijgt over hoe zelf energie op te wekken.”


Win-win: gemak, tevreden klanten en een betere wereld

Kortom, een win-win situatie dus: een snelle aansluiting, de scherpste tarieven en beste service van ons meertalig customer care team voor je klant. En dankzij de duurzame energieoplossing van Greenchoice ook nog een stap dichter bij een schonere wereld.