PartnerPete en KPN verstevigen hun samenwerking

Terug naar het overzicht

Al geruime tijd mogen wij KPN één van onze telecom leveranciers noemen. Wij zijn dan ook trots om te mogen aankondigen dat wij onze samenwerking verder verstevigd hebben.


KPN is al jaren één van onze preferred supplier op het gebied van telecom. Om onze samenwerking verder uit te bouwen, en expats nog beter te kunnen bedienen, hebben wij speciaal voor deze doelgroep de handen ineengeslagen om met een mooi aanbod te komen. 


PartnerPete heeft een uitstekende reputatie als aansluitservice onder expats, onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1. KPN verwijst daarom op hun Engelstalige website nu ook naar PartnerPete als dé leverancier voor het regelen van je aansluitingen in Nederland. Een mooi teken van vertrouwen in onze dienstverlening!

 


Samen Expats ontzorgen

Een nieuwe woning betekent al veel geregel, laat staan als je naar een ander land verhuisd. PartnerPete helpt jaarlijks 15.000 expats met het aansluiten van o.a. gas, elektra en telecom. Samen met onze leveranciers zijn wij continu op zoek naar nieuwe manieren om consumenten te bedienen, bijvoorbeeld door de aansluittijden te verkorten of flexibele contracten aan te bieden. Expats blijven ontzorgen en voorzien van diensten die aansluiten bij hun specifieke behoeften, dat is waar wij voor staan. 


Wat heeft de vastgoedprofessional aan deze samenwerking?

Als makelaar, relocator of andere vastgoedprofessional kun je je klant met een gerust hart aan het PartnerPete team overdragen en toegevoegde waarde bieden. Je klant is bij de aansluiting, overstap, maar ook daarna in goede handen. Wij zorgen voor een aanbod op maat, KPN zorgt voort een uitstekende telecomoplossing en zorgt ook na aansluiting voor een tevreden klant. Uiteraard ontvang je voor iedere klant ook nog een aantrekkelijke commissie. 


Wilt u ook de aansluitingen van uw klant snel geregeld hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.