ProPropertyPartners beschikbaar in de Kolibri AppXchange

Terug naar het overzicht
Kolibri koppeling propropertypartners

ArxGroep houdt zich dagelijks bezig om oplossingen te bedenken die de vastgoedsector helpen om verder te digitaliseren. Vanuit ons label ProPropertyPartners maken wij screenen, aansluiten en inspecteren nog makkelijker, bijvoorbeeld met de ProPropertyApp.  We zijn trots om aan te kondigen dat onze oplossingen nu ook koppelen met CRM systeem Kolibri. 

Geen dubbel werk dankzij gebruiksvriendelijke user interface

Onze gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat de oplossingen van ProPropertyPartners gemakkelijk en snel data kunnen uitwisselen. De app haal informatie op uit alle gekoppelde bronnen en bundelt deze in een overzichtelijk omgeving. Op deze manier kunnen gebruikers gemakkelijk de juiste informatie vinden en direct de juiste handelingen en analyses uitvoeren. Bijkomend voordeel is dat de data overal en altijd beschikbaar is.

Inspecties vooraf ingevuld met data uit Kolibri

Geen papieren inspectie formulier meer als makelaar. Doe de inspectie van de woning met ProPropertyApp en alle gegevens worden direct in de software aan Kolibri aan het bijbehorende pand en aan de bijbehorende relaties gekoppeld. Zo heb je minder tijd nodig om een inspectie te voltooien en kun je je bezighouden met zaken die meer prioriteit hebben dan administratie.

Geen kostbaar abonnement, wel real-time screening 

In de huidige woningmarkt wordt het steeds gangbaarder om potentiĆ«le huurders en kopers vooraf te screenen. Bescherm je organisatie en opdrachtgever tegen fraude, wanbetaling of zelfs illegale praktijken en voldoe aan je zorgplicht als verhurende of verkopende partij.  

ProPropertyChecks screent huurders en kopers voor makelaars, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en institutionele beleggers met hun vastgoedpartners. Je kunt 24/7 een nieuwe screening opstarten en  krijgt direct inzicht in de voortgang. De algehele screening wordt afgerond met een helder rapport. Je hebt al een screening vanaf 2 euro! 

De koppeling activeren binnen Kolibri

Je kunt onze gratis app eenvoudig toevoegen in je Kolibri omgeving en direct aan de slag.

  1. Login bij de Kolibri omgeving;
  2. Ga naar AppXchange;
  3. Kies in het linkermenu voor AppXchange en klik op ProPropertyPartners;
  4. Klik rechtsboven op de button integratie activeren;
  5. Je kunt direct (gratis) gebruik maken van onze diensten.

Ook tijd besparen? 

Wil je meer weten over deze nieuwe koppeling met Kolibri? Wil je weten of de ProPropertyPartners oplossingen ook voor jouw organisatie voordelen kan hebben? Neem dan direct contact met ons op of bel ons op 085 - 2735982 voor meer informatie.