ArxGroep presenteert PartnerPete op MVA Certified Expat Broker Event

Terug naar het overzicht
Arxgroep aanwezig met PartnerPete op MVA event

ArxGroep was op 5 juli j.l. aanwezig op het Connecting Event van de Makelaars Vereniging Amsterdam. Een zeer geslaagd event waar CCO William Zietse de aanwezigen vertelde over de diensten en mogelijkheden van PartnerPete

MVA Certified Expat Broker

De Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) is dé beroepsorganisatie van makelaars en taxateurs in de metropoolregio Amsterdam en is de grootste afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM).

Om uitwassen in de huisvestigingsbranche voor expats tegen te gaan, is op verzoek van de gemeente Amsterdam, de MVA Certified Expat Broker ontstaan. Dit samenwerkingsverband van ongeveer 76 NVM-kantoren die zich specialiseren in de huisvesting van expats, zowel op de koop- als huurmarkt. ArxGroep doet sinds enige tijd zaken met de MVA om expats nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van huisvestinggerelateerde zaken. 

ArxGroep presenteert PartnerPete aan MVA leden

Om de leden van de MVA nog verder te ondersteunen in het bedienen van expats in Nederland, heeft ArxGroep CCO William Zietse op het 'Connecting Event' een presentatie gegeven over PartnerPete. "De roots van de ArxGroep ligt in de vastgoedmarkt en wij onderscheiden ons door eenvoudige, digitale oplossingen te bieden voor vastgoedprofessionals, leveranciers en consumenten. Hierin combineren wij onze kennis van de vastgoedmarkt met onze passie voor technologie." aldus William. Eén van die oplossingen die de ArxGroep biedt is PartnerPete, een aansluitservice specifiek voor de expatmarkt in Nederland.  

PartnerPete al jaren marktleider op de expatmarkt 

Als marktleider op het gebied van het aansluiten van nutsvoorzieningen is PartnerPete een interessante partner voor de leden van de MVA. PartnerPete regelt kosteloos en binnen 24 uur alle aansluitingen voor de (internationale) klant. Als vastgoedprofessional bespaar je tijd, lever je extra service en verdien je een aantrekkelijke commissie. Met PartnerPete regel je in slechts enkele minuten zaken als water, energie, televisie, internet, telefonie en verzekering voor je klant. 


Service en kwaliteit staan bij PartnerPete hoog in het vaandel. Dit blijft niet onopgemerkt. Naast dat onze klanten ons beoordelen met gemiddeld een 9.1, hebben we goede banden met onze leveranciers. Zo versterkten wij onlangs onze samenwerking met KPN en zijn wij ook voor hen de preferred utility provider voor hun internationale klanten. 

Benieuwd naar onze oplossingen?

Wilt u ook weten wat de ArxGroep of PartnerPete voor u kan betekenen of heeft u binnenkort een event van uw makelaarsverening waar wij kunnen spreken? Bel ons op 085 273 5982 of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.