BlogARXGroep heeft CIRE keurmerk
2019-11-13 15:20

Consument beter beschermd dankzij keurmerk CIRE

Misleiding en agressieve verkoop bij energiecontracten horen binnenkort tot het verleden dankzij een nieuw keurmerk voor intermediairs: CIRE. Wij zijn trots om te melden dat ARXGroep voldoet aan de strenge eisen en in het bezit is van het CIRE keurmerk.

Kolibri koppeling propropertypartners
2019-10-09 16:37

ProPropertyPartners beschikbaar in de Kolibri AppXchange

Samen met ons label ProPropertyPartners hebben wij de missie om de vastgoedsector volledig te digitaliseren. Haal meer uit Kolibri met de gratis ProPropertyPartners App in de AppXchange. Lees meer over onze koppeling.

Arxgroep aanwezig met PartnerPete op MVA event
2019-08-16 13:21

ArxGroep presenteert PartnerPete op MVA Certified Expat Broker Event

ArxGroep was op 5 juli j.l. aanwezig op het Expat Broker event van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA) om de aanwezige leden te informeren over de diensten van PartnerPete.


2019-08-01 13:48

PartnerPete en KPN verstevigen hun samenwerking

Al geruime tijd mogen wij KPN één van onze telecom leveranciers noemen. Wij zijn dan ook trots om te mogen aankondigen dat wij onze samenwerking verder verstevigd hebben.

2019-04-29 13:46

Samenwerking ArxGroep en LegalThings zorgt voor veilige digitalisering verhuurproces

ArxGroep lanceert ProPropertyPartners, een innovatief platform voor vastgoedprofessionals. Dit platform biedt documentbeheer, een app voor woningopnames, screenings en een aansluitservice voor woonvoorzieningen. Voor optimaal documentbeheer werkt ArxGroep samen met softwareontwikkelaar LegalThings.

2019-03-26 13:30

Gegarandeerde integriteit van documenten en data met Proof-of-Existence service van LTO Network

Om de integriteit van de gegenereerde data en documenten in haar applicaties te kunnen garanderen heeft ProPropertyPartners de Proof-of-Existence service van LTO Network toegevoegd aan haar platform. Alle documenten die via ProPropertyPartners worden gemaakt zullen zijn voorzien van een unieke code. De integriteit van deze documenten valt hiermee te garanderen, waardoor het onderlinge vertrouwen, de efficiëntie en transparantie gewaarborgd zijn en er zorgeloos gedigitaliseerd kan worden.

2019-01-29 17:43

Samen op zoek naar veiligheid, compliance en gemak!

Naast advies op maat voor de consument en ontzorgen van vastgoedprofessionals, vinden we veiligheid van persoonsgegevens erg belangrijk. Lees hoe we data veiligstellen.

huurderscreening
2019-01-28 15:04

Validata en ArxGoep ontwikkelen 4 nieuwe checks binnen vastgoed

In de huidige woningmarkt wordt het steeds gangbaarder om potentiële huurders en kopers vooraf te screenen. Dankzij de samenwerking met Validata kunnen onze vastgoedrelaties online kiezen uit vier verschillende op maat gemaakte checks voor bewoners.

2019-01-18 09:53

Win-win met Greenchoice en PartnerPete. Samen groene keuzes maken

Een nieuwe woning betekent veel geregel voor de vastgoedpro en de klant. Prettig idee als je bij de sleuteloverdracht weet dat ook de belangrijkste aansluitingen en (nuts)voorzieningen snel en goed geregeld zijn. Door leveranciers, vastgoedpro's en consumenten online met elkaar te verbinden, nemen we vastgoedspecialisten graag deze zorg uit handen. Lees meer over de win-win situatie dankzij onze samenwerking met Greenchoice.