BlogIs de Nederlandse makelaar ingedut?
2020-11-18 16:56

Is de Nederlandse makelaar ingedut?

Nederland is toch maar een apart land. Dat geldt misschien voor meerdere aspecten, maar zeker ook vanuit het perspectief van vastgoed marketplaces. Alle landen om ons heen kennen een volledig ander landschap. In Nederland wordt de markt beheerst door Funda, dat heeft de NVM mooi voor elkaar. Maar ik vraag me af, mede door de voorbeelden van hoe het ook anders kan, of deze monopoliepositie houdbaar is. En misschien nog wel meer; of alle makelaars zich niet in slaap (hebben) laten sussen.

Steuntje in de rug
2020-11-16 17:10

ArxFoundation geeft gezinnen in financiële nood steuntje in de rug

Amsterdam - Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede en dit aantal blijft, juist nu weer, alleen maar stijgen. Steeds meer huishoudens hebben moeite om de maandelijkse lasten zoals gas, water en licht te betalen en moet daarom beroep doen op de schuldsanering. Voor ArxGroep Nederland en MaandlastenManager, die dagelijks zien hoeveel gezinnen hiermee in de knel komen, reden om in actie te komen. 

Met de oprichting van de ArxFoundation krijgen gezinnen in financiële problemen een steuntje in de rug, om datgene te kunnen blijven doen wat juist voor zoveel plezier en ontspanning zorgt. Lidmaatschap van een sportvereniging, een keer uit eten, een dagje uit of misschien gewoon je verjaardag vieren. Sinds de oprichting hebben al ruim 50 gezinnen genoten van het extraatje dat hen geboden werd. De ambitie van ArxGroep en MaandlastenManager is om dit aantal nog veel groter te maken en juist in deze tijd, waarin veel mensen hun baan verliezen, extra veel gezinnen te helpen met een mooi Sinterklaasfeest.

ARXGroep heeft CIRE keurmerk
2019-11-13 15:20

Consument beter beschermd dankzij keurmerk CIRE

Misleiding en agressieve verkoop bij energiecontracten horen binnenkort tot het verleden dankzij een nieuw keurmerk voor intermediairs: CIRE. Wij zijn trots om te melden dat ARXGroep voldoet aan de strenge eisen en in het bezit is van het CIRE keurmerk.

Kolibri koppeling propropertypartners
2019-10-09 16:37

ProPropertyPartners beschikbaar in de Kolibri AppXchange

Samen met ons label ProPropertyPartners hebben wij de missie om de vastgoedsector volledig te digitaliseren. Haal meer uit Kolibri met de gratis ProPropertyPartners App in de AppXchange. Lees meer over onze koppeling.

Arxgroep aanwezig met PartnerPete op MVA event
2019-08-16 13:21

ArxGroep presenteert PartnerPete op MVA Certified Expat Broker Event

ArxGroep was op 5 juli j.l. aanwezig op het Expat Broker event van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA) om de aanwezige leden te informeren over de diensten van PartnerPete.


2019-08-01 13:48

PartnerPete en KPN verstevigen hun samenwerking

Al geruime tijd mogen wij KPN één van onze telecom leveranciers noemen. Wij zijn dan ook trots om te mogen aankondigen dat wij onze samenwerking verder verstevigd hebben.

2019-04-29 13:46

Samenwerking ArxGroep en LegalThings zorgt voor veilige digitalisering verhuurproces

ArxGroep lanceert ProPropertyPartners, een innovatief platform voor vastgoedprofessionals. Dit platform biedt documentbeheer, een app voor woningopnames, screenings en een aansluitservice voor woonvoorzieningen. Voor optimaal documentbeheer werkt ArxGroep samen met softwareontwikkelaar LegalThings.

2019-03-26 13:30

Gegarandeerde integriteit van documenten en data met Proof-of-Existence service van LTO Network

Om de integriteit van de gegenereerde data en documenten in haar applicaties te kunnen garanderen heeft ProPropertyPartners de Proof-of-Existence service van LTO Network toegevoegd aan haar platform. Alle documenten die via ProPropertyPartners worden gemaakt zullen zijn voorzien van een unieke code. De integriteit van deze documenten valt hiermee te garanderen, waardoor het onderlinge vertrouwen, de efficiëntie en transparantie gewaarborgd zijn en er zorgeloos gedigitaliseerd kan worden.

2019-01-29 17:43

Samen op zoek naar veiligheid, compliance en gemak!

Naast advies op maat voor de consument en ontzorgen van vastgoedprofessionals, vinden we veiligheid van persoonsgegevens erg belangrijk. Lees hoe we data veiligstellen.